blok top

Wij zijn SELECT people | office

SELECT people | office is dé intermediar voor alle kantoorfuncties in het MKB in de regio Midden Nederland. De kracht van onze consultants is dat wij er álles (en als wij alles zeggen, bedoelen wij ook echt alles!) aan doen om de optimale match tussen werknemer en werkgever te realiseren Wij ontzorgen onze opdrachtgeverss op het gebied van recruitment. Tenslotte wil je als MKB ondernemer geen onnodig risico lopen met een nieuwe werknemer en is het fijn dat je geen omkijken hebt naar de werving en selecyoe van nieuw personeel!

Hoe wij dat doen? Heel simpel! Het allerbelangrijkste bij SELECT people | office is het opbouwen van een goede vertrouwensbasis door het hebben van een goede relatie met onze opdrachtgevers. Onze consultants spreken namelijk de taal van de MKB ondernemers, wij stellen de vraag achter de vraag en hebben dat fingerspitzgefuhl om precies naast die harde criteria de zachte kant van de nieuwe gewenste werknemer in kaart te brengen. En misschien nog belangrijker, wij adviseren onze opdrachtgevers! Wij weten précies wat er zich af spreelt en wat er actueel is, en hierdoor kunnen wij een perfecte match maken. Ideaal toch als dat voor jou als opdrachtgever geregeld wordt?

En dan nu, hoe gaan onze consultants te werk? Allereerst kijken zij in de bestaande portefeuille van kandidaten. Zit hier geen passende kandidaat tussen, dan wordt er een gratis advertentie geplaatst en kan het werven verder beginnen! Onze consultants gaan online zoeken op diverse jobboards, social media kanalen als LinkedIn en Facebook en via het eigen regionale netwerk. Is er iemand gevonden die aan het plaatje voldoet? Dan zal er een uitgebreide selectie middels de bewezen STAR Methodiek plaatsvinden. Tijdens een persoonlijk interview zal de consultant in gesprek gaan met de kandidaat en middels diverse vragen en cases worden zo naast de harde criteria ook de zachte criteria in kaart gebracht. Middels een profiel én een Video Pitch wordt er een top 3 van kandidaten voorgesteld, waardoor wij dé passende nieuwe werknemer garanderen! Dit alles gebeurd via de 'no cure, no pay' methode. Onze opdrachtgevers betalenm pas als wij dé nieuwe werknemer leveren!

Wilt u zelf onze dienstverlening ervaren? Neem dan contact op met onze consultants voor een vrijblijvende kennismaking. Tot snel!

Wat zijn de voordelen van SELECT people | office?

- uitgebreid netwerk van unieke kandidaten;

- gratis advertenties;

- gebruik van diverse online jobboards, social media en regionaal netwerk;

- uitgebreide selectie middels bewezen methodiek;

- no cure, no pay methode;

- top 3 van kandidaten mét introductieprofiel én Video Pitch;

- bij iedere vacature een passende dienstverleningsvorm (uitzenden, detachering of werving & selectie);

- SELECT people | office neemt de werkgeversrisico's over bij uitzenden en detacheren;

- inzetten van professionele consultants en recruiters

 

blok end
Afsluiting content